BESPLATNA DOSTAVA LEDA

Dostava leda poslednjih godina dostiže svoj vrhunac i postaje sve traženija kada su u pitanju kafići, restorani, splavovi, klubovi i privatne proslave. Dostava leda je najpraktičnija opcija za svaku vrstu ugostiteljstva, pre svega jer poručeni led možete držati u zamrzivaču a da pri tome zadržite svežinu i određeni oblik.

062 262 212

dostava leda

Ukoliko se pitate gde kupiti led, na pravom ste mestu. Ice Man firma nastala je sa idejom da onima kojima je neophodan led priušti vrhunski proizvod duge svežine u kojem se posebno uživa.

Za vrhunski užitak i pristupačan proizvod, dostava leda Ice Man firme vrši se na celoj teritoriji Beograda i stići će na vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

Na vrlo jednostavan način možete poručiti željenu količinu leda, tako što ćete nas kontaktirati putem broja a mi ćemo transportovati led do vas.

 

KAKVI OBLICI LEDA POSTOJE?

 

Ice Man dostava leda u svojoj ponudi ima različite oblike leda koji su osmišljeni da budu vrlo praktični za upotrebu i da bi imali dugotrajnu svežinu.

 

ICE FINGER

Ice Finger je specifičan oblik leda koji poseduje rupicu u sredini i zbog svoje punoće i deblje površice vrlo brzo hladi i obara temperaturu. Najpopularniji je za barove, restorane, klubove, itd.

LEDENE KOCKE

Ledene kocke su najzastupljeniji oblik leda i mogu se koristiti gotovo svuda i za svaku priliku su. Odlično izgledaju i daju čaši elegantan izgled i ono što je najvažnije, lagano se tope u piću.

 

ICE CUBE

Ice cube je jedan od najpopularnijih i odličan  je za restorane, klubove i barove. Zahvaljujući gustini sporije se topi i daje piću vrlo privlačan izgled.

 

CRUSHED ICE

Crusher ice idealan je za barove, restorane i klubovi koji u svojoj ponudi imaju koktele. Iako suv, ali blizu je tačke otapanja, a izgled je takav da će dati savršen izgled koktela. Takođe, može se koristiti i za prezentaciju hrane.

 

SUVI LED

Suvi led predstavlja prozivod od tečnog ugljendioksida pri kontrolisanim uslovima u specijalno konstruisanoj mašini. Upotreba suvog leda je raznovrsna, od hladjenja hrane i pića u keteringu, do transporta krvi, krvne plazme i organa na niskim temperaturama, kao i čišćenja i odmašćivanja različitih površina.